This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

6 months ago

Saunarekka/Saunatruck

Tänä vuonna ilmaveivit ja jälkiköylyt heitellään turvavälien kera ihan tuossa lähiökaukalossa. 🏒🔥

Palataanpa hetkeksi normaaliin elämään viime vuoden Pipolätkä Ruka -aftermovien muodossa! Kylmää ja kivaa oli, vähän niinkuin nyttenkin!
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

Saunarekka/Saunatruck

Maaliskuussa Ceramet Oy :n kavereille tuumattiin, että tarvittais semmonen tyylikäs ripaus onnea tälle uudelle saunalle, joka yhteistyökumppaneiden Narvi Finland , Huliswood sekä LEDIFY kanssa suunniteltiin ja toteutettiin. Kultaiset kivet Saunarekan kiukaassa edustavat tätä. Taisi vaan pojilla mennä onnenpurkit maalaamossa sekaisin?

Annetaan anteeksi, onhan vuosi opettanut myös paljon hyviä asioita. Ihmiset ovat etääntyneet, mutta samalla havaintojemme mukaan olemme oppineet myös lähentymään toisiamme. Tämä efekti lämmittää Saunamaisterin mieltä oikein erityisesti.

Jotkut viisaat ovat joskus sanoneet, että luota prosessiin. Väistämätöntä on turha väistellä - energia tulee kohdistaa asioihin joilla on merkitystä ja joihin voit itse vaikuttaa. Usein nämä asiat vievät elämää eteenpäin kuin itsestään. Fokus olisi hyvä kohdistaa vaikeina aikoina pieniin askeliin ja signaaleihin. Positiivisuus kun loppupeleissä rakentuu vallan pienistä palasista. Positiivisuuden vanavedessä taas kulkee ystävämme motivaatio. Pidetään näistä kiinni.

Kiitos kaikille saunan ystäville opettavaisesta vuodesta 2020, sekä hyvää joulua ja kuumia löylyjä! 🔥🔥
... See MoreSee Less

View on Facebook

10 months ago

Saunarekka/Saunatruck

Kuluva vuosi on tarjoillut tuulta ja tihkusadetta vasten kasvoja pikkuisen totuttua enemmän. Ihmisten mielen on täyttänyt juhlan sijasta arki. Saunakansan naamoille juurtunut hymy, sekä uusien tuttavien kättely ovat tehneet sijaa hengityssuojaimille sekä etäpalavereille.

Lamaantuminen on vallannut ajoittain myös Saunarekka Teamin sekä Lettukeisarin mielet. Eikö tässä tosiaan keksitä mitään keinoa ihmisten viihdyttämiseksi?

No keksitäänpä tietenkin! Kun kerran yökerhot ja yleiset tilat ovat kutakuinkin säpissä, niin päätimme tuoda Pikkujoulut luoksesi!

Nyt samassa paketissa kahdet ammattilaiset viihteen alttarilta: Ainut & oikea Saunarekka Tiimeineen sekä Sawolaenen Lettukeisari Mikko Miina! Elämyksiä näistä mötkeistä ei puutu. Sauna, puitteet, sekä SHOW-catering lettumenulla A’la Mikko Miina johdattavat yrityksesi tai kaveriporukkasi illanvieton uudelle tasolle helposti-turvallisesti-erilaisesti – Oman ryhmäsi kesken!

Hinnasto on laitettu tihkusateen vaikutusten nujertamiseksi kampanjatyyliin uuteen uskoonsa! Lähialueen kampanjahinta (kuopio-Mikkeli-Jyväskylä) 1990€ sis.alv!

Kysy tarjous kauemmaksikin!

|Kohta me istuimme veljien lailla – ympäri valkean, huolia vailla| -Eino Leino
... See MoreSee Less

View on Facebook

Follow us on social media!

Contact

Niko Nenonen
Saunamaster

niko.nenonen@saunarekka.fi
+358 50 5165001

Lauri Hänninen

lauri.hanninen@saunarekka.fi
+358 44 9730901

 

Suomen Saunarekka Oy
Y-tunnus: 2880322-7
Helokantie 9 B25
40640 Jyväskylä

 

Contact us

Partners