2 months ago

Saunarekka/Saunatruck

Kuluva vuosi on tarjoillut tuulta ja tihkusadetta vasten kasvoja pikkuisen totuttua enemmän. Ihmisten mielen on täyttänyt juhlan sijasta arki. Saunakansan naamoille juurtunut hymy, sekä uusien tuttavien kättely ovat tehneet sijaa hengityssuojaimille sekä etäpalavereille.

Lamaantuminen on vallannut ajoittain myös Saunarekka Teamin sekä Lettukeisarin mielet. Eikö tässä tosiaan keksitä mitään keinoa ihmisten viihdyttämiseksi?

No keksitäänpä tietenkin! Kun kerran yökerhot ja yleiset tilat ovat kutakuinkin säpissä, niin päätimme tuoda Pikkujoulut luoksesi!

Nyt samassa paketissa kahdet ammattilaiset viihteen alttarilta: Ainut & oikea Saunarekka Tiimeineen sekä Sawolaenen Lettukeisari Mikko Miina! Elämyksiä näistä mötkeistä ei puutu. Sauna, puitteet, sekä SHOW-catering lettumenulla A’la Mikko Miina johdattavat yrityksesi tai kaveriporukkasi illanvieton uudelle tasolle helposti-turvallisesti-erilaisesti – Oman ryhmäsi kesken!

Hinnasto on laitettu tihkusateen vaikutusten nujertamiseksi kampanjatyyliin uuteen uskoonsa! Lähialueen kampanjahinta (kuopio-Mikkeli-Jyväskylä) 1990€ sis.alv!

Kysy tarjous kauemmaksikin!

|Kohta me istuimme veljien lailla – ympäri valkean, huolia vailla| -Eino Leino
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Saunarekka/Saunatruck

Kun hajottaa, mennään pellolle.

Kun Lettukeisari menee pellolle, se hajottaa jotakin???

m.facebook.com/story.php?story_fbid=10223807769208075&id=1409963545

Pysy kuulolla, huomenna julkaistaan suuria uutisia!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Saunarekka/Saunatruck

Saunapukki Savon sivukonttorilta terve! 🔥🎅

Se olis taas joulukalenterit ja vihreät kuulat kaupoissa. 2020 on tarjoillut kaikessa komeudessaan oman elämänsä masokisteille herkkuja kaikilla mausteilla jo reilun puolen vuoden ajan. Baarit ja yökerhot vähän väliä säpissä, yrityksillä YT:t täysillä päällä, Kalifornia on tulessa, eivätkä taksitolpilla enää tappele asiakkaat vaan kuljettajat... Listaa voisi jatkaa kuluvan vuoden vitsauksien osalta vaikka muumien kevääseen asti. Kyllähän tässä moni asia on Saunarekka Teamiakin rassannut.

Kyllähän se niin vain tuppaa olemaan, että Saunassa tuntuu moni asia pikkusen kevyemmältä. Siksipä taistelumme jatkuu PIKKUJOULUKAMPANJAN merkeissä! Varaa yrityksellesi tai kaveriporukallesi pikkujoulut turvallisesti-vaivattomasti-erilaisesti Saunarekalta! Räätälöimme juuri teille sopivan paketin erilaisten aktiviteettiemme joukosta, aina täysiverisestä saunakylätuotannosta catering -palveluihin ja karaoke/diskomeinikeihin saakka - ympäri Suomen.

Jos ei viina, terva ja sauna auta - niin sitten kutsuu hauta.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Saunarekka/Saunatruck

‼️Tänään on päivä, kun tapahtuma-ala astuu esiin. ‼️

🛑Tapahtumien ammattilaiset kokoontuvat tänään mielenilmaukseen Helsingin Kansalaistorille ja eduskuntalolle. Suomen tapahtumatalot, -tilat ja -toimistot valaistaan punaiseksi illalla kello 18 alkaen.

🛑Haluamme saada tapahtumat taas käyntiin turvallisesti. Puoli vuotta jatkuneiden rajoitusten vuoksi yrityksemme tarvitsevat taloudellista tukea, jotta ne voivat sopeuttaa toimintansa uudenlaisiin turvallisuusnormeihin.

🛑 Värjätään Instagram tänään punaiseksi ja osoitetaan tukea tapahtumille. Koska ilman tapahtumia ei tapahdu mitään.

#tapahtumateollisuus #pelastetaantapahtumat #WeMakeEvents #backtolive #saunarekka
... See MoreSee Less

View on Facebook

Follow us on social media!

Contact

Niko Nenonen
Saunamaster

niko.nenonen@saunarekka.fi
+358 50 5165001

Lauri Hänninen

lauri.hanninen@saunarekka.fi
+358 44 9730901

 

Suomen Saunarekka Oy
Y-tunnus: 2880322-7
Helokantie 9 B25
40640 Jyväskylä

 

Contact us

Partners