Tilaus- ja sopimusehdot

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 21.3.2020 alkaen.

Suomen Saunarekka Oy
Helokantie 9 B25
40640 Jyväskylä

Yhteyshenkilö:
Niko Nenonen
niko.nenonen@saunarekka.fi
+358 505165001


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Bambora AB (2684814-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Bambora AB näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Bambora AB:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Bambora AB (2684814-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimituskulut
Toimituskulut vaihtelevat tilauksen yhteydessä valitun toimitustavan mukaisesti. Eri toimitustapojen kulut näkyvät tilauksen teon yhteydessä.

Holhoojan hyväksyntä
Mikäli et vielä ole täyttänyt 18 vuotta, varmistat, että vanhempasi hyväksyvät tilauksesi.

Toimitusaika
Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa, muussa tapauksessa ilmoitamme sinulle uuden toimitusajan.

Palautusoikeus ja ostoturva
Sinulla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Muista liittää täytetty palautusilmoitus pakettiin

Tuotteen virheestä ilmoittaminen
Vastaamme tuotteiden virheistä myös edellä ilmoitetun 14 päivän jälkeen. Tarkasta tuote kuitenkin välittömästi sen saatuasi. Havaittuasi virheen ota heti yhteys meihin tilanteen korjaamiseksi.

Reklamaatiot ja tiedustelut: niko.nenonen@saunarekka.fi / +358 505165001


 

Payment service provider


Bambora AB (2684814-9)  acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Bambora AB (2684814-9) will be shown as the recipient in the invoice and Bambora AB (2684814-9)  will forward the payment to the merchant.
Bambora AB (2684814-9)  is an authorized Payment Institution.

Netbanks
Bambora AB (2684814-9) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

Betalningsförmedlare


Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Bambora AB (2684814-9)  i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Bambora AB (2684814-9)  som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Bambora AB (2684814-9) har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Nätbanker:
Vid betalningar via nätbanker genomför Bambora AB (2684814-9) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

 

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.